keskiviikkona, marraskuuta 02, 2005

Nyt se angsteilu saa loppua!

Ja niin nekin elämää suuremmat työmäärät sitten humahtivat pois harteilta. Rupesin itsekin jälkeenpäin vähän ihmettelemään edellisen merkinnän angstia, kun sitä kirjoittaessa ei edes pahemmin ottanut päähän. Jotenkin siitä vaan tuli sellanen "niin paljon hommia, niin vähän aikaa" -tyylinen. Paskat...Ei niitä hommia paljon ollut, ja nyt nekin on hoidettu. Oppimispäiväkirja (ihanaa! ei enää oppimispäiväkirjoja!) humahti mailin välityksellä opettajalle ja taatusti upeat tenttivastaukset aloittavat reissunsa kohti professori Riikosta. Miksi ihmeessä mä stressaan niin paljon tollasista pikkujutuista? Voi ei, nytkin olis essee aloitettavana...kurssille, joka arvostellaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Argh, kuinka rankkaa. Ehkä vois tällä kertaa nauttia siitä, että ei oo paljon hommia eikä aloittaa mitään kauheeta ja säälittävää kitinää. Se on melkein loukkaavaa niitä kohtaan, jotka oikeasti tekevät paljon hommia. Mulla siis skulaa ihan hyvin...

Tentti siis meni aika jees ja sen jälkeen treffattiinkin Annan kanssa lounaan merkeissä. Olin aamu-unisuuksissani unohtanut kännykän kotiin mutta saatiin mailin välityksellä sovittua paikka ja aika. Voi tätä nykyteknologiaa! Mikäs siinä sitten syödessä ja jutellessa, sain vielä kaikkien ihannoiman ökykirjailija Tuomas Vimman uuden kirjan lahjaksi. En tiedä mikä Vimmassa viehättää, mutta harva osaa olla niin helvetin röyhkeä, elitistinen ja silti niin hauska ja viihdyttävä. En minä mitään korkeakirjallisuutta kuluta, perkele!

Kotiin tultua tein jonkinasteisen suursiivouksen ja ajoin paikkoihin keräytyneet pölyt ajasta ikuisuuteen. Nyt kotonakin alkaa viihtyä kun ei ole kaikkialla kirjapinoja ja pölyn peittämiä paperiröykkiöitä. Toinen kirjahyllykin on jo täynnä, mikä nyt avuksi? Ei muuta kun Ikeaan ostamaan lisää Billyjä.

Aiemmassa merkinnässä hehkutettu Sigur Rosin keikka oli kyllä ihan pään räjäyttävä kokemus, sillä suurimmat fiilikset alkoivat nousta vasta päivä keikan jälkeen. Huh huh. Ja orkesterin uusin levy on myös ihan mainio.

Illalla saa spagua, nam. Kunhan se yks saapuu sieltä pörssi-illasta...Voi noita kauppatieteilijöitä =)