keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005

Haukataan omppua

Matkailu avartaa ja silleen...Silla aikaa kun isukki vetaa sikeita hotellissa, paatin tulla tallaseen aika outoon ja vahan pelottavaan nettikahvilaan kirjottelemaan fiiliksia. Nyt sita tosiaan ollaan taalla Isossa Omenassa. Siis ei Matinkylassa. Kaikki on tosi suurta, mita nyt on ehtinyt kiertelemaan. Kello on vahan yli seitseman illalla, ja kohta mennaan syomaan jotain ja sen jalkeen nukkumaan. Valvominen alkaa pikkasen painaa...kun en saanut lentokoneessa unta, oon nyt ollut hereilla 20 tuntii...huoh.

Turvatoimet lentokentalla ei olleet kuitenkaan ihan niin poliisivaltiomaiset kuin olisin odottanut. Kyllahan se tietty vahan pani miettimaan kun jo koneessa piti allekirjoittaa sellanen paperi, jossa luopuu oikeuksistaan sanoa vastaan, jos lentokenttavirkailija paattaa etta sua ei paastetakaan tanne. Ja sitten kaikki tyypit kuvataan ja sormenjaljet otetaan ylos. Land of the free, todellakin.

Vasta parin tunnin New York -kokemuksilla en osaa sanoa oikeen mitaan enempaa...Paa on taysin pyoralla tasta valvomisesta. Nukkumaan! Ehka huomenna osaa sitten taas enemman.

Lauri taisi jossain aiemmassa kommentissaan kysya siita tentista, jossa olin. Hyvin meni, kolmonen tuli. Tai siis vitonenhan se on tassa uudessa systeemissa. Maailman taydellisin opiskeilja kiittaa ja kuittaa.