keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005

kulkijan jalkoja kolottaa

Hipheijaa...taytyy heti alkuun sanoa, etta tassa hotellimme hoodeilla on ihan jarkyttavan paljon korealaisia...Kartalla tan alueen nimikin oli "Korea Town". Siis joka ikinen liike on joku sushirafla ja hotellin pitajat on korealaisia yms. Hotelli on kyl aika fancy, joten ei siina mitaan. Taa nettikahvila on hotellia vastapaata ja naissa koneissa on suuri osa teksteista koreaksi. Hmm...

Eilen illalla oli hurjan outo olo...23 tuntia valvomista saivat aikaan sellasen oudon unenomaisen tilan, jossa sitten seikkailtiin viela Times Squaren Planet Hollywoodiin syomaan. Uni maistui kovin kovin hyvalle.

Koko paiva on tahan asti mennyt kavellessa...aamulla oltiin Isan seka ulkoministeriossa tyoskentelevan perhetuttavan kanssa kahvilla ja kiertelemassa, loppumatkan jatkoin yksin. Isan kanssa matkustaessa tulee aina huvittavasti esille se, kuinka rutiineihin nojaavaa jonkun elama voikaan olla. Tasaisin valiajoin tarttee kahvia ja valilla pitaa menna paivaunille. Noh, ei siina mitaan koska silloin runopoika paasee yksin valloittamaan New Yorkia. Asken kavin juuri YK-talon lahistoilla ja katselemassa East Riverin yli toiselle puolelle kaupunkia. Kirjaboomi on ottanut poloisen mielen ja ruumiin valtaansa, ja matkalaukku alkaa jo nyt tayttymaan. Mikas siina, kun opuksia on niin hyvin saatavilla. Pitaa jonkun niitakin ostaa, ettei niista tule katoava luonnonvara.

Mitakohan sitten viela...Nyt on tullut jotenkin sellainen olo, etta onhan tama New York kuitenkin aika tavallinen kaupunkin eika mikaan telkkarin ja leffojen kuvaama myyttinen asfalttiviidakko. Siis hieno paikka, ei siina mitaan. Onneksi ollaan taalla viela 3 paivaa...vaikka sekaan ei varmaan ole tarpeeksi. Illalla johonkin teatterishowhun em. tuttavan kanssa ja sen jalkeen syomaan hienostopaikkaan, jota kavastiin jo kattomassa. Olkaa kiltisti, niin koitan olla itsekin.

P.S Ellu jos luet tata, oli tosi kiva lukea sunkin kuulumisia. Kirjottele toki lisaa, maailmanmatkaajatoveri, kettumaisen fantsut jutut kunniaan!

P.P.S Suski: nyt on jo aika kova iksu.

1 Comments:

At 5:14 ip., Blogger Jenni said...

Missä on mun peeässät?!?
Pidä kivaa isä-Heikki!!

 

Lähetä kommentti

<< Home