perjantaina, elokuuta 26, 2005

Päivän yhdistelmä: kirjallisuutta opiskeleva talonmies!

Toivon mukaan aiemmat viiltävät analyysit ja pituudeltaan suunnattomat päivitykset pitivät sadat lukijani hengissä...Palailin juuri maalta (siis Possulasta), jossa olin leikkimässä (huom. en omaa käytännön taitoja) talonmiestä Suskin kanssa. Hommana siis mökin talvikuntoon laitto, joka on sinällään aika pikku juttu, joten tiistaista perjantaihin kestänyt reissu meni pitkälti löhöillessä. Yksi kävelyretki saaren niemenkärkeen, Salonpäähän, saatiin sentään aikaiseksi. Kivaa oli silti, joskus on kiva vaan olla. Mökin pakkailuhommat, kuten boilerin tyhjentäminen sujuivat jo sulavasti tällaiselta konkarilta, joka teki ne jo viime vuonna. Ehkä mustakin voi tulla taitava jossain mökkihommissa? Tai sitten ei...Luin Bulgakovin loppuun, ehkä se on klassikko, mutta itse en mitenkään älyttömästi tykännyt. Katsottiin Sinkkuelämää sekä muita laatusarjoja (Everwood, L-koodi yms.). Onko telkkarin tuijottaminen aitoa mökkeilyä? Perkeleen pullamössökakarat menee korpeenkin vaan tuijottamaan töllöä.

Äsken lyhykäisvierailu kotiin, eli auton palautus. Olin saanut Kelalta postia, jossa tivasivat lisäselvityksiä asumistukihakemukseen. Isi loihti ehkä liiankin virallisen selvityskirjelmän, joka luultavasti ajaa asian. Kiitokset siitä. Sain myös jälleen kasan kirjoja luettavaksi, tällä kertaa ehkä jotain tiedettä...tossa olisi nyt pino sängyllä, eli on mistä valita. Kvanttihiukkasten syväanalyysia siis odotettavissa lähiviikkoina. Tai ei.

Huomenna ehkä kirjallisuudenopiskelijoiden piknikille Suokkiin, saas nähdä. Sunnuntaina Turussa käymään, ja sitten onkin jo tarunhohtoinen ensimmäinen opiskeluviikko. Eli viisi päivää päätöntä harhailua ympäri vieraita paikkoja osana laumaa, josta kaikki ovat varmasti yhtä pyörällä päästään kuin minä, ehkä jopa enemmän. Ehkä se on kiva olla tietämätön, aloittelija ja tulokas.