torstaina, huhtikuuta 21, 2005

Matkoja vierailla mailla

Vaikka olenkin matkannut tänään vain Turkuun ja takaisin, tuntuu siltä, että olisi viettänyt aikaansa jossain ihan muualla. Sää, joka taisi vaihdella 5-6 kertaa lumipyryn ja aurinkoisen, pilvettömän taivaan välillä laittoi ihmettelelmään. Mielenkiintoinen kevät kun tenttiin kävellessä ei näe edes eteensä kun lunta tuntuu olevan kaikkialla ympärillä. Bizarro...luonnonvoimatkin ryhtyvät kapinaan kun ovat kuulleet muuttosuunnitelmistani!

Tentti, johon olin taas lukenut tutun tunnollisesti, ei aiheuttanut suurempia ongelmia. Nyt kun saisi vielä sen yhden esseen päkerrettyä niin voisi keskittyä kunnolla pääsykokeisiin...ja nyt kun sain sen toisen kirjankin Turun kämpästä käsiini, ei ole enää yhtään tekosyytä olla paneutumatta kirjallisuuden teoriaan. Joy!

Tänään sään puolesta outo maailma, eilen oluen hintatason. Jaksoin pitkään kummastella ja toitottaa kaikille jotka jaksoivat kuunnella, että 60 sentillä tosiaan sai tuopin. Ja kahdella eurolla salmarin. Jos hinnat tipahtaisivat lopullisesti näin alas, pitäisi ehkä viettää muutama viikko baarin puolella ihan vaan siitä syystä, että rahaa kuluisi niin vähän, pyyhkiä ilon kyyneleitä silmistä ja kumota tuppi toisensa jälkeen janoisan kurkun syövereihin. Yleinen hintataso pysyköön korkella, oluesta me välitämme!

Huomenna siis kaiken todennäköisyyden mukaan repimään Tapiolan kämpän makuuhuoneensinertäviä tapetteja irti ja sitten lähipäivinä läiskimään maalia seinään. Onneksi voi luottaa maalauspalvelu Anttilaisen apuun, jos pitäisi yksin ruveta edes tuollaista hommaa tekemään, olisin varmaan niin peukalo perseessä ettei mitään rajaa. Uusavuttomuus kunniaan. Onneksi käytännön taitojen puutteen voi aina korvata yleisellä viisastelulla.