perjantaina, helmikuuta 24, 2006

ei juuri mitään

Oltiin keskiviikkona todistamassa Suskin "15 seconds of fame" -hetkeä, eli kauppiksen speksiä. Ihan mainio tekele se kyllä oli. Mitä nyt voin yhteensä kaksi speksiä nähneenä vertailla...sanoisin silti, että tää oli parempi kuin se toinen näkemäni (teekkarien). Käsikirjoittajat olivat olleet melko liekeissä, näyttelijät saivat keksittyä pari ihan älyttömän hyvää omstarttia (siis speksiperinteen mukaista impropätkää) ja biisitkin olivat just jees. Jee jee, kaikki siis katsomaan superspeksiä!

Oon saanut itseäni vähän niskasta kiinni "terveemmän elämän" suhteen ja rautaa on taas pumpattu. Hyvin toi parin viikon breikki vaan tuppaa tuntumaan kun paikat väsyy ihan liian nopeesti. Eiköhän tässä silti kesäkuntoon vielä päästä.

Suomen curlingjoukkueen menestys olympiaadeissa on jotenkin kierosti todella hauska juttu. Jos ne vielä sen kullankin vievät niin Markku "Matti Vanhanen" Uusipaavalniemestä tulee kunnon koko kansan ikoni. Huvittavaa on tietty se, että eihän se mies ole yhtään perinteisen mediaseksikkään urheilusankarin näköinen, pikemminkin perus perheenisä. Tän päivän Nyt-liitteessä oli lista Markun saavutuksista. Ilmeisesti toi sukunimihirviö on Suomen pisin välimerkitön sukunimi. Go Markku!

1 Comments:

At 2:01 ip., Blogger Jenni said...

Jeesus opetti: "Se, joka on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven." Mutta M15 heittää aina viimeisen kiven.

 

Lähetä kommentti

<< Home