maanantaina, marraskuuta 21, 2005

"My bum is like a bouncing castle"

Helou helou!

Viikonloppu meni ihan mainiosti...Istuessamme gerossa syysmasennuksien kourissa, päätettiin lähteä viettämään pari nollauspäivää Hankoon, sinne Hennan residenssiin. Ja nollattuahan sitä tulikin. Vaikka meininki oli tavallaan vähän samanlaista kun noilla "mökkirauhottumisreissuilla" yleensä, pakko myöntää, että oli ihan mahtavaa vähän päästellä höyryjä, nukkua ja ottaa täydellisen iisisti. Reissun avainjutut oli ehdottomasti Hennan ryntäät sekä nyt jo kuolematon lausahdus "homona keimoo". Näin sitä siis pitää mennä Hankoon asti, että saa kunnon amisteluvaihteen silmään. Väsynyt nelikkomme matkusti eilen pimeiden metsätaipaleiden halki tänne sivistyksen äärelle, seuranaan radion välityksellä iki-ihana Gareth Gates. "'cause I made a stupid mistake...". Olinkin jo unohtanut miten helmi biisi toi on.

Viikonloppuna sikailtiin ihan huolella ruokapuolella, ja pizza ja sipsua meni huolella. Tänään siis oli pakko mennä salille vähän "pumppaamaan rautaa". Ehkä mun pylly ei sitten enää oo niinkuin pomppulinna...

Illalla luokseni saapuu Turun poika Petri, joka tulee pariksi päiväksi yhden miehen ekskursiolle. Huomenna Tavastia ja Wolf Parade, mikäs sen mukavampaa.