keskiviikkona, marraskuuta 16, 2005

Fine, just fine!

Nyt ei ole paljoa kerrottavaa, mutta jaarittelen silti. Eilen mietin sitä, kuinka kätsyä ja huisin jänskää olisi, jos saisi väsättyä tähän blogiin sellaisen "now playing" -jutun, eli jonkun joka merkinnässä toistuvan sarakkeen, jossa sitten raportoitaisiin tieteellisellä tarkkuudella kulloisenakin hetkenä tärykalvoilla värähtelevä muziikki. Mutta ei. Voihan niitä tähän merkintöjen sekaan napsutella, mitään turhan organisoitua rakennetta en jaksa väsäillä.

Tänään oli koulussa (nielkää nyt se, että yliopistokin on koulu...pois kaikki turhantärkeys! samaa yritän viestittää myös söpöllä apinapenaalillani) hopsin palautus, eli jokaisen fuksin tekemä yksityiskohtainen suunnitelma opintojen etenemisestä. Joo joo...niinhän sitä tietää missä vaiheessa tekee minkäkin kurssin esim. keväällä 2007 kun ei osaa ajatella edes ensi kevääseen. Kovin oli idealistiset valmistumisajankohdat tälläkin raapustelijalla, mutta saa nähdä. Tuskin ketään edes siellä yliopiston hallinnossa kiinnostaa miten niillä opiskelijoilla menee, kunhan yrittävät selvitä omista paholaismaisista uudistuksistaan pienimmällä mahdollisella vaivalla. Terveisin katkera fuksi =)

Jälleen pitäisi jatkaa uutta mahtavaa esseetä, jonka sain pykättyä alkuun jo tovi sitten. Ehkä ei tosiaan kannata hikoilla lähteiden parissa, kun arvosana tulee olemaan "hyväksytty". Tai "hylätty", ei parane olla liian varma, ei ikuna. Kunhan nyt saisi edes jotain paperille.

On muuten huomattavan piristävää datailla joskus jossain muuallakin kuin työpöydän ääressä. Vaikka YTHS:n tädit varmaan kammoksuisivat tämän hetkistä työpistettäni (sängyllä, kone sylissä), on tämä silti aikamoisen mukavaa...

Sängyllä on myös mukava katsoa Carnivalen kertaalleen missattuja jaksoja. Mainio sarja, jälleen laatua HBO:lta. Harmi vaan kun tietää jo nyt, että kanava meni lopettamaan sarjan kahden kauden jälkeen. Yleensä kun HBO:lla on tapana antaa sarjojen kirjoittajien tehdä se tarinansa loppuun asti, kuten esim. kaikkien lempisarjassa Mullan alla, jonka eilen nähty neloskauden päätösjakso oli kyllä myöskin aivan mainio, tv-nannaa. Mutta siis, se Carnivale. Jännää, että tavllaan tylsästä aiheesta on saatu noinkin hieno kokoelma okkultismia, ihmissuhteita ja uskonnollisia virityksiä. Ja ne alkutekstit on ehkä hienoimmat mitä on nähty. Tästä koneelta on muutenkin ihan mainio katsella kaikenlaista: piratismi siis kunniaan, ainakin tässä mielessä. En oikein näe mitä haittaa siitä on, että jotain tv-sarjojen jaksoja katselee koneeltaan. Tai ehkä tämän merkinnän jälkeen oveni läpi tulee poliisin iskuryhmä pelastamaan minut moraalittomilta teoilta. You never know...

Nyt soi: Starsin Set yourself on fire -albumin poppis. Keskivertokamaa, en ehkä ole vielä täysin ymmärtänyt sitä, miksi näitä hehkutetaan ainakin niillä indie-uskottavilla musasaiteilla, jotka ovat kestotarkastelussa.

2 Comments:

At 8:44 ip., Blogger Telemakhos said...

Kyllä sellaisen voi väsätä omaan templateen.

 
At 8:44 ip., Blogger Telemakhos said...

siis tarkoitin "now playing" -kenttää

 

Lähetä kommentti

<< Home