lauantaina, syyskuuta 10, 2005

viiniä akateemisessa seurassa

Argh. Nämä elokuva- ja tv-tutkimuksen luentopäiväkirjat olisi varmaan kannattanut sysätä alulle suoraan luentojen jälkeen, kun pää oli vielä täynnä oleellisia aatoksia ja kysymyksiä. Koita sitten tässä lauantai-aamupäivänä kirjoittaa jotain järkevää. Koko ajan häiritsee myös tämän päiväkirjamuodon vieraus. "Voikohan tällä lailla sanoa? Miten mun oikein pitäisi kirjoittaa?". Noh, toisen sain jo tehtyä (siis pari sivua = ekan luennon asiat), nyt olis vielä toi telkkututkimus. Ja mistäköhän mää mahtaisin jaaritella? Viestintätutkimuksen malleista? Kertokaa!?

Joo. Torstaina oli oppiaineen viinitilaisuus, tavattiin siis proffat, lehtorit ja toisemme. Toinen proffamme Riikonen oli aikamoinen tapaus: kunnon vanhanajan professori, joka oli kaikessa asiallisuudessaan jotenkin aivan mahtava. Taisi arvon professorilla olla välillä myös pilkettä silmäkulmassa, eli tuskin hänkään on aivan lukkiutunut sinne antiikin aikaan. Riikonen polkaisi tilaisuuden käyntiin kysymällä kaikilta vuoron perään minkä kirjan he ovat viimeksi lukeneet, sekä lempikirjan/kirjat. Asiaa. Olen aina ollut sitä mieltä, että kirjamieltymykset (kuten myös levyt ja leffat) kertovat aika paljon ihmisestä.

Viini virtasi hetken aikaa, kunnes siirryimme supistuneessa fuksiporukassa johonkin Kruunuhaan kapakkaan. Rattoisaa. Ehdin kotiin parahiksi näkemään Aliaksen. Kyllä, syksy on vihdoin täällä, Alias airueenaan. Täydellistä karkkia silmille ja aivoille. Nyt kun vaan se Muodon vuoksi vielä alkaa niin pyhä tv-kolminaisuus (siis edellä mainitut sekä Mullan alla) on täydessä iskussa. Ei parane siis lähteä mihinkään tiistai- tai torstai-iltana. On varmaan pakko opetella ajastamaan vanha kunnon videonauhurini, sillä ensi torstaiksi taitaa sattua juuri kirjallisuuden opiskelijoiden Orion-retki. Mennään katsomaan Almodovaria.

Ulkona on jo ihan syksy, ilma on erilainen. Ihan ok, vaihteeksi.

1 Comments:

At 12:42 ip., Blogger Runopoika said...

Voisin luodakin tollaisen, mutten ole kuunnellut juuri yhtään musaa viime aikoina. Mikäli nousukausi tulee vastaan niin laitan tuulemaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home