maanantaina, heinäkuuta 11, 2005

Super!

Yhdistetty Hanko+Ruisrock -viikonloppu on ohi, pirun hauskaa oli. Säät oli ihan älyttömät, eilen jopa ekaa kertaa tänä kesänä ihan liian kuuma. No, ei kai silti pidä valittaa. Antti ja Ewina oli superkivoja matkakumppaneita =). Ruisrockissa tuli nähtyä yhden päivän aikana about saman verran bändejä kuin koko provinssissa. Varsinainen mainioiden keikkojen kavalkadi, parhaana ehkä taas supersympaattinen Egotrippi. Gotta love those boys...

Mieleen jäänyttä:

  • Samalla tavalla kuin provinssissa lähti hanskasta "mitenköhän, pitäsköhän" -jahkailu, tämän viikonlopun teema oli "super" -etuliite. Siis oli superkiva superviikonloppu...
  • Pohdittiin toistemme tulevaisuuksia. Antti muuttaa Hankoon, perustaa Halpahallin ja alkaa organisoimaan reggaefestareita. Ilmeisesti nimi myös vaihtuu paikallista tyyliä mukailleen Anders Sundiniksi.
  • Itse muutan taiteilijakoti Pyynpivoon (jossain Tammisaaren ja Salon välissä) ja keskityn luomaan käsitteellistä taidettani, jossa luonto yhdistyy ihmisen luomiin esineisiin. Tästä esimakuna loin Hangon hiekkarannalle jo meloninkuori-muovipussi -yhdistelmän, joka symboloi ekosysteemin ylirasitusta.
  • Ewinalla ei ole tulevaisuutta, koska hän täyttää pian 23.
Tämän lisäksi keho varastoi eilisen kuumuuden aikana varmaan niin paljon aurinkoa, että pystyn lämmittämään kämppäni koko ensi talven ajan pelkästään itsestäni huokuvan lämmön avulla.

Let's festival...but no more.