tiistaina, helmikuuta 15, 2005

positiivisuuden vastaisku

puh ja pöh. Aikamoiset täpinät päällä, innostuttaa. Jännä olo, vaikkei mitään konkreettista oo tavallaan tapahtunutkaan, kunhan vaan tekee hyvää tajuta asiat välillä vähän eri tavalla. Heikin perinteinen mustavalkoinen maailmankatsomus on vaihtumassa naisen logiikkaan? Siis: käytiin isin kanssa aamulla autossa ihan mainio keskustelu tästä mun asumissäädöstä. Tulin siinä selittäessäni miten haluan espooseen asumaan ja hesaan kouluun tajunneeksi yhden jutun, jota olin huomaamatta pitänyt ihan itsestäänselvänä. Olin aiemmin kelannut, että muuton ratkaisee yksinomaan se, pääsenkö sisään yliopistoon kesän haussa. Nythän sitten siinä köröteltäessä kohti juna-asemaa mietin että perkeles, miksen muuttaisi jo keväällä, kun koulu loppuu huhti-toukokuun vaihteessa ja sitten vaikka tenttiä tännepäin kursseja syksyllä jos toi haku jotenkin kusahtaisi. Mainiota! Isukki oli jotenkin muutenkin tosi liikuttava..tai siis sai tän jotenkin silti tuntuun ihan hyvältä päätökseltä että oon vuoden oleillu täällä yms. On ne isit ihan hyviä olemassa kuitenkin.

No niin, vetistely sikseen...mutta tosiaan, jos nyt sais hyödyttyä siinä toukokuussa jonkun luukun ja sitten kesä omassa kodissa. Plaisir!!!!! Fiilistelylle ei näy loppua. Ja tämä prolehan ei muuta muualle kuin Tapiolaan, sinne omaan turvaisaan kehtoon.

Ei mulle oo tainnu muuta tapahtua, eikä aatoksiakaan juuri ole. Lukuharrastus on osoittanut outoja merkkejä; innostuin yllättäen yhdestä tenttiin lukemastani antiikin ajan näytelmästä, sekä yhdestä kirjallisuudentutkimuskirjasta, jossa käsitellään romaanien maantiedettä. Sekoaakohan tämä poika...täytynee varmaan pitäytyä tiukalla mantsuria/sladdi -dieetillä näitten oireiden kumoamiseksi. Tämän aamusen luennolla luennoitsija, joka aiemmin esiintyi aika kyseenalaisessa unessa (edelleen: ne tietää, jotka tietää) aiheutti hieman kylmiä väreitä juuri sen unen takia. Finninaamainen hissanopiskelija lainasi ystävällisesti muistiinpanojaan kopioitavaksi, eli goomin tuottamat lähtemättömät vauriot mun opiskeluihin on nyt kutakuinkin korjattu ja neuroottinen peto saanee levätä rauhassa...

Ja kaikki on just jees.