tiistaina, helmikuuta 01, 2005

aNalyysi-heikKi paljastaa asioiden todellisen laadun

Kun päivän mittaan olin välttänyt päivittämästä blogia ajatusten puutteessa, antoi ainejärjestön kokous siihen enemmän kuin hyvin aihioita. Päivitys alkoi tuntua suorastaan välttämättömältä kun olin tuijottanut muutaman minuutin tyhjää oluttuoppia muiden oppiaineen uutterien kirjallisuudentutkijaksi aikovien jaaritellessa omiaan. Itse asiassa ekat 45 minuuttia kokousta olivat ihan ok. Ja n. tuntiin sen kokouksen pitäisikin jäädä. Ok-pätkää seurannut tunti epämääräistä kiistelyä jostain projektista (joka kaiken kiistelynkin jälkeen jäi melko epäselväksi) tuotti sellaisen reaktion, että olisi tehnyt mieli alkaa paiskomaan tuoppeja ja huutamaan =). Noh, mitäs noista. Rupesin vaan myös pohtimaan, että olenko sitten paska liero jos loikkaan itään syksyllä ja jätän vaativat talousasiat jollekin pahaa aavistamattomalle uhrille. Tuskin sillä sitten kovin suurta väliä on. Lauantaina myös mahdollisesti tänne Turkkuseen ryypiskelemään runopoikien ja -tyttöjen kanssa. Saas nähdä miten käy.

Aamulla tänne saapuessa tuli vähän turhautunut olo. Kämppään ja matkoihin menee rahaa, eikä silti erityisesti huvita olla täällä. Pitää nyt kuitenkin vaan olla ainakin joitain kuukausia, järkeviä vaihtoehtoja ei taida olla. Kouluhommia tulee ainakin tehtyä kun ei muutakaan ole, mutta ei se prkl opiskeluelämän nyt ihan sellasta pitäis olla. Onneksi pitkät viikonloput pk-seudulla on viime aikoina ollut ihan mahtavia. Ja ehkä sitten kuitenkin olen epäsosiaalinen erakko, vaikka omasta mielestäni oppiaineen porukka on kyllä enemmän kuin vähän sisäänpäinlämpiävää.

Olipas asiapainotteista tilitystä. Jäi selvästi joku analyyttinen tutkijavaihe päälle kokouksesta. Ketä tahansa te lukijat olettekaan, reippaasti tehty jos tänne asti olette jaksaneet kahlata. Nyt voisi olla hyvä aika vaihtaa sängystä siinä iäisyyden olleet lakanat, jotka luultavasti kosketettaessa hyppäävät automaattisesti sivuun ja alkavat ruikuttaa omasta oikeudestaan elämään ja vapauteen. Setä tulee ja rankaisee niitä.