lauantaina, tammikuuta 22, 2005

blogin ja runopojan välinen dialektinen kommunikaatio alkaa rappeutua johtaen kosmiseen ikävään

hoplaa! Jotenkin tuntuu, ettei viime aikoina ole tapahtunut mitään kovin ihmeellistä. Ehkä blogiin kohdistettu huomio on jotenkin hiipumassa? Kun ei ole moneen päivään ollut mitään järkevää sanottavaa niin joidenkin "perus mantsuriassa" -aatosten raapustelu tuntuu aika vähäpätöiseltä. Ehkä kohta alkaa taas uusi innostus tilittää tänne blogiin, tällä hetkellä tuntuu siltä, että päivityksistä saattaa tulla entistä epäsäännöllisempiä.

Ystävätestit on uusi blogi...ainakin villitys on sen mukaista, nyt kun kaikilla on semmonen. Sain sentään ihan hyviä pisteitä Suskin ja Hennan testeistä, Ellulla oli hulluja kysymyksiä ja se Suvin visa meni vähän miten meni. Toisaalta sen oman visan teko oli ihan hauskaa. Varsinkaan kun en kysymyksiä pohtiessa meinannut itsekään muistaa kummipoikieni nimiä. How well do you know Heikki? indeed....

Mitäköhän tässä on siis tehnyt viimeset kaks päivää? Mantsuriassa molempina iltoina, eilen oli vähän säätelyä kun Revontulentie 3b:n ovi ei auennutkaan ja asunto 27:n asukas seikkaili unten mailla. Kiitokset siis Karolle ("seksihurjastelija Parkanosta") kyydityksistä ja Vesan Jennille avaimista! Mutta tietenkin myös Suskille, että ylipäänsä pääsin vierailemaan tällä hetkellä erittäin siistiin residenssiin.

Enpähän taida keksiä muuta, pitäkää ihmiset huolta toisistanne! Voisin ajankuluksi käydä kiinni siihen älyttömän massiiviseen ystäväkirjaan, jonka Suvi oli lähettänyt. Ojennan siis Suvi, sinulle, nyt n. 20 minuuttia aikaani. Kun onkin koko ajan niin helvetillinen kiire.

P.S. Otsikko on viittaus eilen Citysta lukemaani juttuun, jossa joku ammatikseen "runoilija" ilmoittanut älykkö esitti huolensa siitä, että piakkoin kosmos alkaa pimetä jättäen jälkeensä vain suunnattoman tyhjyyden ja ajelehtivaa avaruusromua. This one's for you, mate!