torstaina, tammikuuta 13, 2005

pellossa eläminen saa jatkua?

Viimeinen lomaviikko on edennyt leppoisasti, pellossa elely on mainio taiteenlaji. Tänäänkin ah niin rankka herätys oli n. puoli neljältä. Saa nähdä tottuuko ensi viikolla jonkunlaiseen rytmiin kun se opiskelujen kannalta olisi kuitenkin ihan suotavaa. Tollasia en kuitenkaan suostu murehtimaan liikoja.

Tiistaina ei tapahtunut mitään järisyttävää, perus mössäilyä ja illalla sipsikestit. Eilen sai herkkufiestan Santa Fessä. Mielettömän hyvä ateria, johon sisältyi myös asiaankuuluva määrä virvokkeita, eli kokonaisuudessan aivan mahtava juttu. Mansikkamargaritat ja Mexican coffee löysivät tien sydämeeni aika sukkelasti. Keskiviikkokännit Sladdissa oli myös mielekäs ohjelmanumero, vaikkei siellä ko. päivänä yleensä juuri ketään olekaan. Jennin lauantaisia megakemuja oon alkanut jo odottaa....kivaa kun tuntuu taas, että niin moni kaveri kerääntyy dokailemaan samaan paikkaan mainion musan ja juoman ääreen.

Kotona käymisestä on muodostunut viime aikoina aika pikainen ohjelmanumero. Suihku, vaatteiden vaihto ja suunta kohti Tapiolaa, villin elämäni keskittymää ja sydäntä. Ihan paras paikka. Joululoma on tuonut tullessan myös uusia tapoja, joita olisin hätkähtänyt, jos olisin syksyllä kuullut omaksuvani moisia. Esim. parin päivän ennakointia siitä, mitä laittaa päälleen viikonloppuna ja koko tämän päivän vallannut illan Alias-jakson odotus ovat totisesti jotain aika erilaista kuin viime syksyn (ja aiempienkin aikojen) "en katso juurikaan telkkaria enkä jaksa hankkia vaatteita" -asenteet. Huhhuh mihinköhän sitä ollaan joutumassa? Luultavasti johonkin tuntemattomaan suuntaan, joka kuitenkin tällä hetkellä näyttää niin kovin oikealta ja hyvältä. Tää tykkäis siitä millasta on nyt.