torstaina, joulukuuta 30, 2004

hilusti väsy

jeba jee...Eilen siis Sladdissa tuttuun keskiviikkotyyliin. Kivaa oli, ei siinä mitään. Hauska meininki ja päädyttiin Antin kanssa jopa syvällisiin keskusteluihin Angels in American teemoista. Viralliseksi darraleffaksi hankittiin joskus aiemmin hyväksi havaittu Kolme kuningasta, vaikka aluksi tulikin kauhisteltua käsittämättömän huonoa minisarjaa The 10th kingdom, sekä kaameaa tekelettä nimeltä Komodo, leffaa, josta puuttuu kaikki dynamiikka. Aiempien päivien hölmistynyt olo on nyt vähän tasapainottunut sellaseks raukeen tyytyväiseksi. Ei pidä ajatella liikaa. Onneksi on ihmisiä, jotka auttavat näkemään sen, mikä on tärkeää. Jenni oli käynyt Turussa kastelemassa mun kukat, eli sain sen asian suhteen mielenrauhan =) ne on kuitenkin mun ainoot kaverit siellä...Postimies oli sählännyt naapurin postit mulle. Paska tsägä niille, jos siellä on joku tärkeä kirje tai vastaava.

Aika kiva olo kun huomenna on edessä uudenvuoden pirskeet. Älyttömän kiva tietää, että oikeestaan kaikki kaverit tulee olemaan paikalla. Sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Mitä sitä muuta tarvitseekaan? Pitää muistaa käyttää puvun kanssa kalvosinnappeja, ne ilmeisesti (kuuleman mukaan) takaavat kenelle tahansa seksijumalan ulkonäön ja olemuksen =).

Vähän nihkee olo kun väsyttää ja kurkussa tuntuu siltä, että flunssa saattaa puskea päälle. Kunhan nyt selviäis tosta uudesta vuodesta niin mikäs siinä, mutta kivempi nyt tietty olis, että jäis tulematta. Eipä tässä nyt varmaan mitään kummempaa, jonkun ajan päästä vois varmaan kävästä Mantsuriassa.