perjantaina, joulukuuta 24, 2004

on jouluyö, nyt laulaa saa

joulua, joulua. Rauhallinen jouluaatto alkaa olla takana päin ja fiilis on sen mukainen. Vatsa ihan täynnä ja raukea väsymys meinaa koko ajan hyökätä ja kaataa sänkyyn unten maille. Aamupäivä aiheutti pieniä rytmihäiriöitä kun piti lähteä etsimään tavaratalosta puuttuvaa joulukuusenjalkaa viitisen minuuttia ennen kaupan sulkemisaikaa. Löytyihän se sitten kuitenkin. Loppupäivä ja ilta meni lepposissa tunnelmissa, paljon tosi hyviä ruokia oli tarjolla ja jälleen kerran huomasi, ettei viime joulusta ollut oppinut mitään. Pitihän se ähky hankkia tänäkin vuonna =). Lahjoiksi tuli lähinnä leffoja, kirjoja ja suklaata. Ei siis omat mieltymykset huomioon ottaen mitään valittamista, aivan helmiä oli kaikki.

Koko päivän olen yrittänyt löytää netistä Angels in American viimekertaista (toista) jaksoa huonolla menestyksellä. Harmittaa kun olis kiva kattoa sitä, mutta jotenkin en haluaisi nähdä seuraavaa jaksoa näkemättä edellistä. Se niinku tuhoo sit sen kaiken tota lineaarisuuden mitä ne tyypit on siihen kelaillu, tiäX?

Nyt voisi olla otollinen hetki siirtyä löhöilemään sänkyyn ja perehtymään paremmin lahjasatoon. Hyvää joulua siis niillekin, jotka blogilleni joskus eksyvät!