perjantaina, joulukuuta 24, 2004

kiireitä? minulla? älä naurata!

Lumi/räntämyräkän keskeltä kotiin. Nukkumaan ei kuitenkaan voi mennä ennen kuin blogi on päivitetty, eihän? 23. päivän merkintä menee kyllä nyt vähän jouluaaton puolelle, anteeksiantamatonta! Mut aika paljon kaikkea kivaa ehti tänään tekemään. Eilinen sladdishow oli oikeestaan aika optimaalinen; oli kivaa ja päädyin silti aikasin(siis 1-2 välillä) kotiin nukkumaan, olin suht humalassa eikä aamulla kuitenkaan kankkusta. Suski teloi jalkansa ollessaan tanssilattialla kuumien rytmien vallassa, toivottavasti pipi menee pian pois.

Isin kestit vei suuren osan tätä päivää, mutta oli ihan kivat. Sain toimia ehkä vähän odottamaani enemmän apupoikana ja vanhempien vieraiden henk. koht. autonkuljettajana mutta mikäs siinä. Väkeä oli paljon paikalla ja oli ihan hauska nähdä vanhoja tuttuja. Yllätyin jälkikäteen siitä, miten paljon rupesin loppuillasta hössöttämään (taidan kuitenkin olla ihan perus hössöttäjä, joka ei vaan voi myöntää sitä itselleen). Suuri määrä lahjoja piti saada juhlapaikalta autoon ja kotiin. Siinä sitten omaksuin jonkun ihme työnjohtaja-asenteen ja lopulta kotiin tultua olinkin jo niin ylikierroksilla että oksat pois. Loppuilta menikin sitten rauhoittuessa, ja outoa väsymyksensekaista läppää taisi tulla heitettyä vähän tavallista enemmän.

Oltiin sitten illalla Sirkulla(tai siis Sirkun eläintarhassa) jakamassa kavereiden kesken lahjoja ja juomassa glögiä. Tosi kiva ilta kaiken kaikkiaan. Sain Suskilta sellaset koiratöppöset, jotka on Just Hyvät. Paljon puhuttu antamisen ilokin toteutui ihan täysin, kun seurasi Suskin reaktioita lahjaksi saatuun Rakkautta Vain -dvd:hen. Kiva kattoa kun onnistuu löytämään hyvän lahjan. Ellu mainitsi närkästyneenä etten ole puhunut siitä blogissani missään yhteydessä. Ellu. Ellu. Nyt mainittiin nimi ainakin pari kertaa =) Ellu on ihan OK. Saatiin myös sovittua joulupäivän menot, eli jouluruokaa ja terästettyä glögiä. Hyvä meininki siis jatkuu. Huomenna sitten jouluaatto, niistä meiningeistä varmaan lähemmin myöhempänä ajankohtana.