tiistaina, tammikuuta 18, 2005

yksin kotona

jo toinen aika dramaattinen otsikko putkeen, pahoitteluni. Mutta ehkä mä puhunkin siitä hassunhauskasta perheleffasta? Turussa siis, ensimmäisellä luennollakin tuli jo käytyä. Viime yönä ei sitten paljon nukuttanut, jostain syystä ne vähäisetkin unet menivät ihme stressissä siitä, etten ehdi nukkua tarpeeksi tai etten saa unta. Lopulta luulen, että unta tuli ehkä muutama tunti. Kun jostain syystä en kykene missään junassa (tai autossa tms.) nukkumaan, meni matkakin vaan lähinnä uinahtelua yritäessä. Nyt sitten väsyttää aika paljon mutta ehkä sitä voisi sinnitellä iltaan asti.

Eka luento oli aika piinaava, pirun tylsä aihe (historian metodi) ja mietinkin koko ajan, että pitäiskö ihan suosiolla jättää menemättä vastaisuudessa. Toisaalta silloin kevään opiskelut jää ihan tyngäksi. Katellaan nyt, kun sain jopa pelitettyä sen kurssin niin, että kuukauden päästä on koulua nykyisen ti-to kuvion sijaan vain keskiviikosta torstaihin. Päämaja siirtyy pk-seudulle? Muutenkin aika nihkeetä olla täällä. Poikkeuksellisen harmaa ja paska sää vaan korostaa sitä tunnetta, ettei täällä nyt ehkä kuitenkaan niin hyvin viihdy. Ikävä on kova jo nyt.

Kotiinpaluu ei ollut ihan niin mukava juttu kun vessassa jostain syystä haisi helvetin pahalle. Haju tuli kai suihkun viemäristä. Jostain syystä se alkoi nyt vähän häipymään kun heitin koko saniteettitilaan runsain mitoin ilmanraikastajaa =). Toivottavasti ei tarvi ryhtyä mihinkään ällöihin toimiin. Ehdinkin jo unohtaa miten vähän tekemistä täällä kämpässä kyhjöttäessä oikeesti on. Hei tossahan ois noi tenttikirjat! Kivaa! ....tai sit ei. Katsastin sentään Angels in American loppuun äsken, mutta sekin oli vähän pettymys. Hyviä ideoita mutta ehkä kuitenkin jonkinlainen antikliimaksi ihan kiinnostavalle sarjalle. Pointteja tyrkytettiin rasitettavasti ja loppu oli muutenkin vähän liian pitkitetty ja söötti. Kokonaisuudessaan sarja saattaa silti saada suosittelen lämpimästi -leiman, tuomaristo harkitsee asiaa toistaiseksi. Illalla olisi sitten ainejärjestön kokous. Tuore rahastonhoitaja ei vaan ole kovin kiinnostunut, ainakaan tällä hetkellä. Mitäköhän tyypit tykkäävät jos en kesän jälkeen palaakaan hommiin? njoo, katellaan sitäkin. Jos sen ryhänkin kanssa sais jotain sovittua...kaikenlaista

Tällaista tältä erää, toimettomuuden ollessa lähes täydellistä ei ole poissuljettua, että blogi päivittyisi tänään vielä toisen kerran...tai kolmannen.