keskiviikkona, tammikuuta 26, 2005

IhAn PeRus!

kyllä, rakkaat lukijat! kirjallisuudenopiskelijan elämä voi olla myös tylsää ja ikävää! Turusta ei siis mitään uutta. Aamulla väsytti enemmän kuin pitkään aikaan ja elimistöön pumpatuista kahvikupposista huolimatta lamaannus jatkui pitkälle iltapäivään. Jonotinpa välissä myös tunnin lehtorin vastaanotolle saadakseni palautetta syksyn analyysityöstä. Joka nyt sen luettuani oli yllättävän huono. Bloggerin palvelut ovat jostain syystä takkuilleet koko päivän, eli olen yrittänyt monta kertaa tuloksetta päivittää blogiani. Vika saattaa olla myös opiskelijaboksini hermokeskuksessa eli tässä saatanan värkissä, joka raksuttaa ja raksuttaa ilman että mitään tapahtuu. Isi! Mä haluun paremman tietokoneen! Asiaa ei tietenkään helpota koneen kaikki-mulle-heti tyylinen käyttö, eli koko ajan vähintään 5 eri ohjelmaa on auki.

Jossain vaiheessa ehdin jo karata hetkeksi ihan täysin muistojen maailmaan kun sain impulssin selailla jotain sellasta vauvakirjaani. Tai siis semmosta, missä on kaikkia ihqja lapsuusjuttuja. Selailinpa myös tyttöjen lähettämiä kirjeitä ajalta, jolloin runopoika oli väsynyt meva. Tollasia on ihan hauska lueskella, kivoja juttuja löytyy. Me loves you all!

Juup...käväisin äsken myös saunassa kun rupesi tuntumaan jotenkin ummehtuneelta. Saunan lattia oli witun likainen mutta onneksi Heikki - alaston siivooja riensi hätään ja nyt omaa peilikuvaa voi suunnilleen ihastella siitä hienosta pinnasta. Prkl...nyt voisi olla aika kokata supreme opiskelijaruokaa eli nuudeleita ja antautua herra Conanin vietäväksi. Tschüs! Strut eller begare? ........hallonbåtar?