maanantaina, kesäkuuta 19, 2006

keski-ikää ilmassa, ainakin Seinäjoella

Provinssi jälleen takanapäin. Tämän vuoden reissun teema tuntui olevan "löydetään kaikki vähän uusia puolia itsestämme". Toisin sanoen: "me ollaan keski-ikäisiä kaikki"... Perjantaina yritettiin ottaa rauhassa, mutta mopo kuitenkin keuli ja seuraavana päivänä olikin todella miellyttävää herätä makuupussista kaikki vaatteet päältä samalla kun aurinko paistoi ihan täysillä telttaan. Lauantai menikin sitten nukkuessa, kaikilla oli vähän huono happi. Ravustamiseksi se myös meni kun nukahteli aurinkoon. Lauantai-iltana tuli sitten briljantti ajatus mennä Karon porukoiden kämppään Parkanoon yöksi. Festarialueella hengailu ja telttayö vs. suihku + sängyssä nukkuminen päättyi keski-ikä -teemalle ominaisesti jälkimmäisen riemuvoittoon ja se olikin koko viikonlopun paras päätös. Voi herran jestas, että oli kiva päästä pesemään yhden (!) festaripäivän kuonat päältä ja uinahtaa ihan oikeeseen sänkyyn. Vaikka olikin tavallaan ihan kivaa, ainakin perjantaina, niin tuli kyllä hyvin vahvasti sellainen olo, että festarit on ehkä nyt nähty. Sitä on näköjään tullut niin pirun mukavuudenhaluiseksi...No, PMMP ja The Ark oli hyviä, Egotrippi ehkä vähän nähty, samoin kuin Within Temptation. Deftones oli öykkämöykkää ja Teräsbetonikin vähän väsynyt. Muita ei sitten taidettu nähdäkään, mitä nyt Karo ja Suski näki HIM:in keikasta osan. Karon saldo oli kyllä kiitettävä. Kahden päivän lippu ja 1½ nähtyä bändiä, joista se kokonainen oli Radiopuhelimet...vai niinkö se meni? Joopa joo, mutta se torstaina Tavastialla nähty Stella oli kyllä hyvä. Ehkä edelleen Suomen sympaattisin bändi.

Leffajutut vois ehkä nyt säästää omaksi mölinäksi, uni alkaa painaa simmuissa. Suski aloitti tänään kahden viikon pestinsä siskoni lasten hoitajana ja ajattelin nyt roikkua mukana auttelemassa ja pitämässä seuraa, kun ei ole oikeestaan mitään ohjelmaa. Mutta kello kuuden herätys on kuitenkin melko challenge, ainakin tällaiselle aamu-uni -veikolle.

Ai niin, ja näköjään on muitakin keski-ikäisiä liikenteessä, vai miten se olikaan sen kommentin laita, että "Heikki viettää juhannuksen Provinssissa"? =)