maanantaina, huhtikuuta 24, 2006

Hyvä ja huono Turkki

Niin...niitä lomajuttuja..Eiköhän ne ole melkein kaikki jo kerrottu melkein kaikille tätä blogia lukeville. Laitetaan nyt kuiteski vielä jotain plussia ja miinuksia

+

-Säät, jotka tosiaan sopivat ainakin mulle ihan täydellisesti, vaikkei aurinko joka päivä ihan täysillä porottanutkaan.
- Mainio matkaseura, mii lavs juu.
- Hulppea hotelli ja sen iso uima-allas.
- Laivaretki ja sen aikana nähdyt delfiinit.
- Mahtavat maisemat
- Rukouskutsut: loivat aika pitkälti sen tunteen, että ollaan jossain muualla kuin perus-eurooppalaisessa lomakohteessa.
- Yleisrentoutuminen ja etäisyyden ottaminen kaikkiin arkitouhuihin
- Kotiinpaluu: nyt täälläkin on taas miljoona kertaa kivempi olla kuin lähtiessä.

-

- Turkkilainen kusetuksen maku
- Ärsyttävät "Terve terve! Mitä kuuluu?" -fraaseja viljelevät, omaan kielelliseen erinomaisuuteensa tikahtuvat sisäänheittäjät/tarjoilijat.
- Rantabaarien hirmuhinnat
- "Turkkilainen ruoka", joka oli ihan ok mutta ei todellakaan sitä mitä odotin. Menkää Suomessa turkkilaiseen raflaan niin säästyy ne kulinarismimatkaan varatut pennoset.
- Se Tarkanin biisi, joka kuultiin joka päivä useamman kerran

Siitäs saitte...

Mitäköhän muuta tähän keksis...Ei ois ehkä kannattanut vaahdota niin paljon erilaisista salaliittoteorioista, sillä kaikkea mitä lukee ei aina tarvii uskoa. No, mutta en mä silti mielestäni mitenkään suoraan uskonut ton hiljattain lukemani öljykirjan väitteitä. Ehkä vaan ne pääjutut, jotka voi olla edelleen ihan tosia. Sitäpaitsi salaliittoteoriat on kivoja. Ihan sama.

Saatiin Ellulta Lostin kakkoskausi netistä napattuina pätkinä. Olin vielä gerossa ihan viileää poikaa mutta kun jaksot rupes pyörimään niin koukkuunnuin jälleen. Mitenköhän tässä käy kun Suski ei vaikuta enää läheskään niin innostuneelta...

1 Comments:

At 7:40 ip., Anonymous Anonyymi said...

moi heikki mikset sä päivitä sun blogii ihmettelee suski

 

Lähetä kommentti

<< Home