torstaina, tammikuuta 05, 2006

Levi vaikenee...

No niin. Levillä oli hubaa ja nyt parin päivän vaitiolon jälkeen voisi ehkä ähkäistä muutaman muistikuvan tänne verkkoon, suojaan pääkopan pölykerroksilta. Reissu oli kaiken kaikkiaan ihan mainio, eikä yhdeksän hengen laumamme herättänyt minkäänlaisia aggressioita, vaikka suurin osa ajasta menikin kommuunihengellä saman katon alla. Kun en itse ole mäkikotka enkä murtsika-karpaasi, rajoittui talviurheilu pelkkään ulkona kävelemiseen, mutta mikäs siinä kun maisemat olivat niin älyttömän talviset ja sää ihan optimaalinen. Ei liian kylmä, muttei liian lämminkään. Joululahjalautapelit tulivat kukin korkatuksi. BB-peli oli oikeasti yllättävän hyvä, ei mikään markkinoiden painoksi lastattu oheistuote. Reissun kuumin juttu oli mahdollisesti sudoku, joka keräsi uusia addikteja päivä päivältä enemmän. Lukeudun nyt myös itse tähän ryhmään, on se niin perhanan yksinkertaisen tuntuista, mutta kuitenkin haastavaa. Suosittelen kaikille pähkinöiden pureskelusta pitäville! Maanantaina katsottiin kahdeksan tuntia Frendejä.

Vuosi vaihtui aika rauhaisissa merkeissä, aluksi loistoruokaa loistoseurassa ravintola Arranissa, ykköset yllä, tietenkin. Sen jälkeen raketit saatettiin taivaalle suoraan sieltä etelärinteestä. Kun raketit olivat päättäneet taivaallisen matkansa päätettiin ottaa vielä vähän painimatsia hangessa. Enempää ei nyt tule mieleen, mutta aivan mainio reissu kaiken kaikkiaan.

Nyt sitten, kun paluu todellisuuteen on edessä...tai no, onhan tässä vielä n. 1½ viikkoa joutenoloa. Hajoan näihin naurettaviin neurooseihini...kun seuraa niin montaa blogia, niin tollaisen viikon poissaolon jälkeen sitä uutta tekstiä 0n netissä niin paljon, että pitää melkein pyhittää pari päivää siihen, että pääsee taas ajan tasalle. Kesäduuniakin pitäisi miettiä...viime kesäinen käännöstyö oli aika luksusta (vaikka sainkin loput palkat vasta pari päivää sitten) mutta sellaista onnenkantamoista tuskin osuu tänä vuonna eteen. En kyllä oikein keksi mitään kivoja hommia..ei siis sillä lailla, että meinaisin vaan marssia sisään tyyliin "moi, mä tulin nyt töihin". Mutta kuitenkin. Joku Akateeminen tai Suomalainen kirjakauppa voisi olla ihan jees, vaikka osaamiseni on ehkä aika koetuksella myyntihommissa. Ja noissa paikoissa joutuisi sitten ehkä olemaan enemmänkin iltahommissa. Koneelle runopoikaa tuskin enää otetaan, vaikka kannattaahan sitä kokeilla. Tapiolan kirjasto vois olla ihan jees, mutta onko se sitten kuitenkaan kovin kivaa olla siellä niiden friikkien kanssa minimi-minimipalkalla? Ehkä tässä onkin lukijakilpailun ainesta: keksi runopojalle kesäduuni! Palkinnoksi viini-ilta ja runonlausuntaa runopojan seurassa.