perjantaina, joulukuuta 23, 2005

yksi yö jouluun

Joulun Henki alkaa pikkuhiljaa laskeutua myös tänne Tapiolaan. Eilen oltiin Suskin, sekä Anttilaisen perheen kanssa katselemassa Rajatonta kulttuuritalolla. Suski mainosti etukäteen, että aiempina vuosina kunnon joulufiilis on pukannut päälle juuri ton konsertin jälkeen, ja niinhän siinä kävi. Hyvin ne veti. Sitten Antin residenssiin (se uuni! se istuma-amme!) jakelemaan lahjoja. Ihan mainiota oli sielläkin, ja vaikka joitain tuplalahjoja tulikin, oli joukossa myös tosi monta todella hyvää ja osuvaa pakettia. Itse keräsin kokoon Viivi ja Wagner -mukin sekä Seiskan julkkislautapelin. Aivan helmi. Peli taitaa lähteä Laurille lainaan hetimiten. Pelottaa nähdä kuinka vahvoilla olen, eli kuinka hyvin kuluneen vuoden juorut on hallussa...Suskin lahja oli teatteriliput, joka onkin todella jees, kun olen kitissyt ja vouhottanut teatteriin menemisestä suuren osan vuotta. Toivon mukaan Kaupunginteatterin Tiimi on laatukamaa.

Leivottiin Suskin kanssa viime sunnuntaina piparitalo, josta tuli aika mainion näköinen. Siellä ne ukko ja akka vaan hengailee karkeilla koristellun talon pihalla. Nyt kun Rajattoman joululevy vielä soi taustalla ja edellä mainittu talo nautiskelee pikku joulukuusen loisteesta, alkaa joulu olla täällä Revontulentiellä ihantosissaan.

Jeps. Huomenna Jorvakseen jouluilemaan, sitten kierroksia Anttilaisilla sekä Kemppisillä Suskin kera. Joulupäivänä myös toistuu nyt perinteeksi muodostuva kinkunmaistelu Kökkelissä. Kenen kinkku voittaa tänä vuonna? Onko Tammelan sinappi edelleen yhtä taivaallista? Stay tuned for more details!