maanantaina, joulukuuta 12, 2005

elossa ollaan, ei hätää

Viime päivät ovat olleet melkoista hiljaiseloa blogirintamalla. Ei sitä aina ehdi koneen ääressä istumaan =) Joulu tulla jollottaa ja jouluostoksia pitäisi pikkuhiljaa alkaa hoitamaan. Viime vuonna tuo rumba oli muistaakseni melkoinen pain, joten voisi olla fiksua hoitaa enimmät lahjat pois jo ensi viikolla eikä vikoina päivinä ennen aattoa. Eilen oli Geron pikkujoulut, taattu merkki joulusesongista. Mopo meinasi päästä keilumaan mutta pysyi lopulta kuskinsa käsissä.

Nyt kun kouluelämää on enää 4 (!) päivää jäljellä, on päällä melkoinen odotus. Kun sais tuon perhanan tentin nyt tehtyä niin töitä ei enää ole nimeksikään. Viime päivät ovat menneet sellaisessa lukumaratonissa, että loma on ihan positiivinen juttu. Toisaalta, kivahan romaaneja on tenttiin lukea vaikka vino pino, ainakin jos vaihtoehtona on kuivia teoriaopuksia. Perjantaina sitten Viroon, lauantaina Ewinan pirskeet ja sitten onkin jo jouluviikko. Ja uudeksi vuodeksi Leville. Mainiota, mainiota.

Tajusin juuri, että parin päivän päästä tulee vuosi täyteen siitä, kun tein ekan blogimerkinnän. 14.12. eli keskiviikkona on syytä laittaa ensimmäinen bloggausvuosi nippuun asiaankuuluvalla hartaudella. Onhan tähän väliin mahtunutkin kaikenlaista.

1 Comments:

At 6:05 ip., Blogger Jenni said...

Muistakaa nyt sitten vielä tarkistaa se kellonaika. Sehän on ratkaisevaa!! :)

 

Lähetä kommentti

<< Home