perjantaina, joulukuuta 02, 2005

väsyttää

Nyt on kyllä tonttujen olemassaolo todistettu. Pari päivää sen jälkeen kun blogimaailmaa järisyttänyt joululahjalistani (joka oli siis enemmän vitsluontoinen kuin tosissaan tehty) ilmestyi tänne, sain jo melkoista vastakaikua. Anna lupautui hankkimaan printterin (mahd. Laurin avustuksella) ja isi tilasi NY review of booksin. Voi tätä anteliaisuuden määrää, tässähän tulee ihan tippa linssiin.

Pitäisi yrittää lukea tenttikirjaa muttei jaksa. On todella vetämätön olo, joka varmaan jatkuu koko päivän. Salille tuskin jaksaa sykähtää.

Ryhänen ilmoitti, että Mew on kulttuuritalolla 12.3. Ihan siisti juttu, koska ko. päivähän on runopojan synttäri. Laitoin lippujen hankinnan ryhiksen vastuulle, itse kun onnistuin pallittamaan Mew'n 2 (!) syksyn keikkareissua liian myöhäisellä reagoinnilla.

Eilen oli ihan suunnaton bb-studio Ewinalla. Ilmeisesti monien Tiinalle lähettämät äänet eivät riittäneet sillä voitonhan vei amispoika Vihdistä. Mietin vaan, että mitä se kertoo tollasesta pelistä, että sen voittaa tollanen raksajätkä, joka laukoo ihan käsittämättömän tyhmiä juttuja ja ärsyttää kaikkia muita kilpailijoita. Ehkä se sitten oli se aidoin. Oli miten oli, Suomi on saanut uuden Matti Nykäsen.

Suski lähti New Yorkiin. Ikävä iski jo parin tunnin jälkeen.

1 Comments:

At 2:57 ip., Blogger Telemakhos said...

Perutaanko sitten se Seiskan tilaus, vai jäämmekö odottamaan yksityskohtaisia reportaseja raksapojan tulevista toilailuista?

 

Lähetä kommentti

<< Home