sunnuntaina, helmikuuta 20, 2005

kroppa ja aatos aika jumissa

Ja taas on viikko vierähtänyt loppua kohti. Blogimerkinnät ovatkin myös vähentyneet aika huimasti, mutta edelleen, parempi yrittää panostaa siihen, että on jotain asiaa kuin siihen, että merkinnät koostuvat "heräsin. söin. kävin ulkona" -tyylisistä yhteenvedoista. Ööh..mutta eihän mulla ole ikinä mitään asiaa...eli ehkä tiukka viimeisimpien vaiheitten kertaus olisi paikallaan?

Torstai meni pitkälti laiskotellessa, sillä neljään saakka venynyt yövalvonta piti huolen siitä, ettei aamun luento oikein iskenyt...Aika ajoin tappavan tylsä hissan kurssi on siis nyt aika lailla nähty, ja ens viikolla tenttiin. Perjantai ja Lauantai sisälsi aika lailla perus mukavaa oleilua. Eilen ehti kuitenkin vielä Sladdiin, jossa oli taas govin govin mugavaa. Mitäköhän siellä tapahtui? Ei varmaan mitään kovin ihmeellistä.

Ehkä se on jonkun piilokrapulan syytä, ettei pää oikein toimi eikä tekstiä synny. Kohta pitäisi suunnata nuorisorikollisuuden paratiisiin eli Masalaan, jossa Antti & co vetävät toivon mukaan pirun tiukkaa Shakespearea. Pitäähän kirjallisuuden opiskelijan mennä esittämään oma arvionsa tulkinnasta ja ikävystyttää kaikki katsojat näytelmän historiallisella taustakartoituksella ja yleisellä faktapätemisellä. Eihän meistä humanisteista muuhun ole.

Voisko joku kertoa miten mun koko kroppa voi olla näin jumissa?

Hirmusti kysymyksiä päässä...Isi kysyi lähdenkö mukaan käymään Lontoossa parin viikon päästä...ihan hyvä tilaisuus käydä sielläkin, kun on jäänyt aiemmin käymättä. Isukki on toisaalta sellaista matkaseuraa, että kun tietylle päälle sattuu, on ihan kivaa mutta välillä meinaa hajota. Kämppäasia on myös vaivannut päätä...kaikki yksityiskohdathan on mietittävä jo nyt, etukäteen. Ostaako vai vuokrata? ja tuhat muuta asiaa alkaen muuttokuukaudesta. Kerrassaan mainiota pikku puuhaa pyöritellä niitä päässään.

Nyt ei sitten enää kerrassaan mitään...rakastakaa toisianne, ihmiset!